Luo joukkueen managerin tunnukset

Näillä tunnuksilla hallitset joukkueen tietoja

Käyttöehdot

Tämän sivuston tarkoituksena on antaa käyttäjille mahdollisuus lisätä sivustolle joukkueitaan ja/tai tapahtumiaan (sekä muuta sisältöä) sekä selata muiden käyttäjien luomaa sisältöä. Olethan aikuinen etkä luo sivustolle mitään asiatonta, kuten mielikuvitusjoukkueita,asiattomia viestejä tai asiattomia kuvia joukkueen logoksi.

Rekisteröityneiden käyttäjien (managerien) sähköpostiosoitetta käytämme tunnusten uniikkiin tunnistamiseen sekä tarvitsemien tietojen lähettämiseen tai porttikiellon saaneen käyttäjän uudelleenkirjautumisen estämiseen (sekä tarvittaessa uuden salasanan lähettämiseen).

Seuraavaksi asiaa lakimiestyyliin: Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arveluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta käydä läpi ja valvoa kaikkea sivustolle tulevaa tietoa. Tiedostatte siis, että melkein kaikki tieto sivuilla on käyttäjien luomaa eivätkä ylläpidon tai moderaattoreiden, ja siksi he eivät ole vastuussa tästä tiedosta. Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä. Suostut siihen, että ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan tai muokkaamaan minkä tahansa sisällön milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen. Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä mainituista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä.

Klikkaamalla ”Hyväksyn käyttöehdot”, hyväksyt nämä ehdot.